Dania Główne-Main Courses

-Podawane z sałatą z vinaigrette, groszkiem podsmażanym na oliwie z bekonem, marchewką karmelizowaną z chili, szpinakiem i kopytkami szpinakowymi, ziemniakami puree, lub ziemniakami opiekanymi.
-(Served with salad with vinaigrette, petit pois sauted in olive oil and becon, carrots caramelized with chili, creamed spinach and puree potatoes, potatoes sauted or spinach gnocchi)


-Polędwica wołowa z sosem Madagaskarskim lub sosem z suszonych
pomidorów 44 pln
-(Filet of beef in Madagascar sauce or sun-dried tomato sauce)

-Filet z indyka z kaparami 31 pln
-(Filet of turkey with capares)

-Polędwiczki wieprzowe z sosem camembert i chutney śliwkowym 35 pln
-(Filet of pork with camembert sauce and plum chutney)

-Kaczka marynowana w miodzie i imbirze 46 pln
-(Duck marinated in honey and ginger)

-Stek Bistro podawany z ziemniakami opiekanymi i zieloną sałatą 31 pln
-(Bistro steak served with potatoes sauted and green salad)

-Aillade - bukiet mięs z czosnkiem, pomidorami i papryką) 25 pln
-(Aillade bouquet of meats with garlic, tomatoes and peppers)

-Cassoulet z jagnięciny- jagnięcina z czosnkiem, pomidorami i fasolą 25 pln
-(Lamb with garlic, tomatoes and beans)

-
Tarta ze szpinakiem i serem gorgonzola 31 pln
-
(Spinach and gorgonzole tarte)

-Tarta prowansalska z bekonem 30 pln
-(Tarte provencale with bacon)


Krewetki Kilimanjaro 49 pln
-(Prawns Kilimanjaro)


-Naleśniki ze szpinakiem i sosem serowym 21 pln
-(Crepes with spinach and cheese sauce)

-Warzywa z indykiem na ostro w rożku naleśnikowym 23 pln
-(Spicy vegetables with turkey in a crepe)


Makarony-Pasta

-Linguini z krewetkami 26 pln
-(Llinguini with prawns)

-Campagnole z poledwicą i pieczarkami 25 pln
-(Campagnole, with filet of beef and mushrooms)

-Campagnole ze szpinakiem i pomidorami 24 pln
-(Campagnole with spinach and tomatoes)

-Cuori z sosem lazurowym 30 pln
-(cuori with lazur cheese sauce)




KLUBJAZZOWY
klubjazzowy
klubjazzowy
klubjazzowy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
Warszawa ul. Bednarska 30 tel. 022 828 88 61 czynne 7 dni w tygodniu 12:00-24:00